Gert Eilrich

  Forside  
  DR-Syd  
  Husbyggeri  
  Grækenland  
  USA  
  USA 2  
  Solvang - i lyd  
  Galleri  
  Haven  
  Kontakt  
  Arkiv  
  Webblog  
 
  Vejret i 2012
Øv - efterår igen!
Klamme russere!
Ryg - og tab 3 millioner kroner!!
Min store bagdel!
Facebook - så skete det!
Åh nej-nytårsforsæt!
Julen koster!
Skål!!!
Hva' taler du om?
Så blev det koldt!
En FED jul!
Ribe - ikke Esbjerg!
Svine-influenza!
Hurtige penge?
Aktier & øl
Husker du 70'erne?
Udsolgte varer
Sommerrejser
Dårlige julegaver
Hvorfor webblog?
Sommertid, øv!
Du søde jul
Mørk vinter
Gødningstid
Farlige lande
 
  Links  

 

 

10 typiske nytårsforsæt!

 


 

Nytårsaften er som opfundet til at se tilbage på fortiden, og endnu vigtigere - frem til det kommende år. Det er en tid til at reflektere over de forandringer, vi ønsker i 2011. 

Men hvad skal jeg mon finde på? Alt det der med at stoppe med at ryge, dyrke mere motion og tabe et par kilo har alle de andre jo snuppet!

Okay - men så læs her, hvad amerikanerne ønsker at gøre anderledes i 2011. Du får simpelthen et top-ti over gode nytårsforsæt!

1. Tilbringe mere tid med familie og venner
Nylige meningsmålinger foretaget af General Nutrition Centers
viser, at mere end 50% af amerikanerne gerne vil værdsætte den nærmeste familie mere og tilbringe mere tid sammen med dem.
For eksempel
lægge planer for at mødes med venner til middag, gå i biogfaren med dem etc. Arbejdet bør ikke altid komme først!

2. Fit i Fitness
(her adskiller vi os ikke meget fra USA!)
Regelmæssig motion har været forbundet med mere sundhedsmæssige fordele end noget andet, man kender. Undersøgelser viser, at det reducerer risikoen for visse kræftformer, levealderen
stiger, humøret bliver bedre, det sænker blodtrykket og forbedrer endda gigt. Kort sagt holder motion dig sund og gør, at du ser bedre ud og føler dig bedre tilpas. Ikke så sært, dette nytårsforsæt kommer ind på en klar anden plads! 

3. Af med fedtet!
Over 66 procent af voksne amerikanere betragtes
som overvægtige eller direkte fede ved de før omtalte undersøgelser, så det er ikke overraskende, at vægttab er en af de mest populære nytårsforsætter. Find nogle rimelige mål og hold fokus 

4. Rygestop
Hvis du har prøvet at stoppe før og det røg i vasken, så lad dig ikke slå ud af det denne gang. I gennemsnit skal du prøve at kvitte cigaretterne fire gange, før det lykkes. Begynd at nyd resten af dit røg-frit liv! Lokalt er der en lang række gratis support-muligheder, hotlines og rygestop-kurser klar til at hjælpe dig af med nogle trælse rygevaner.

5. Nyd livet mere
I betragtning af de
n hektiske, stressende livsstil for mange danskere, er det ikke underligt, at "nyde livet mere" er blevet en populær løsning i de seneste år. Det er et vigtigt skridt til en gladere og sundere dig! Kom ud og prøv noget nyt! Find dig en ny hobby, gå til teaterforestillinger, i svømmebad, på cafe - find noget du kan lide og som gør dig glad. (IKKE McDonalds, hvis du samtidig har nytårsforsæt nummer 3 på programmet!)

 6. Drik noget mindre
Mens mange mennesker bruger nytår som et incitament
til endelig at stoppe med at drikke, er de fleste slet ikke udstyret til at foretage sådan en drastisk livsstilsændring på én gang. En kold tyrker er sjældent brugbart indenfor misbrug af alkohol - det fungerer meget bedre, når drikkeeriet aftrappes gradvist.
Hvis du har besluttet, at du ønsker at stoppe med at drikke, er der en verden af hjælp og støtte til rådighed. Kontakt din læge og få gode råd.

7. Komme af med gælden
Var penge en stor kilde til stress i dit liv sidste år? Kontakt banken og forsøg at finde en udvej ud af den økonomiske krise. Og optag ikke flere
dumme og dyre forbrugslån i 2011!

8. Lære noget nyt
Måske overvejer
du en karriere forandring, ønsker at lære et nyt sprog, eller bare finde ud af, hvordan man sætter nye ram i computeren der hjemme!
Uanset om du tager et kursus eller læse
r
en bog, ER uddannelser et af de nemmeste og mest motiverende nytårsforsætter at holde. 

9. Hjælpe andre (det er jo en US-undersøgelse, det her!)
E
t populært, ikke-egoistiske nytårsforsæt, kan være at hjælpe andre i det nye år. Uanset om du vælger at tilbringe tid med af hjælpe på dit lokale bibliotek, mentorordninger af et barn, eller bygge et hus for Pinsemissionen, er der mange almennyttige frivillige organisationer, som virkelig kan bruge din hjælp. 
Hvis du ikke har al for megen tid til rådighed, kan du måske i det mindste finde tid til at donere møbler, tøj og andre husholdningsartikler, som du ikke længere har brug for, til velgørenhedsorganisationer. 

10. Få organiseret dit liv
På næsten alle nytårsforsæt top ti liste
r, må "organisering af dit liv" være en meget rimelig målsætning. Uanset om du ønsker dit hjem ryddet op eller blot dit kontor fikset op, er det noget, der påvirker dit liv i en god og positiv retning. Så i gang med de små gule post-it sedler...

Godt nytår - og held og lykke med dit nytårsforsæt! 

Solvang
Solvang - Danmark i USA!
Måske højbed i haven i år?
Bliver det mon til et hus!
Yes - Nørretoft 17 i dag!
Foredrag!
Galleri
Lidt fotos fra 16 radio-år!
Græske feriesteder & tips
USA
USA - why I Love Her!