Gert Eilrich

  Forside  
  DR-Syd  
  Husbyggeri  
  Grækenland  
  USA  
  USA 2  
  Solvang - i lyd  
  Galleri  
  Haven  
  Kontakt  
  Arkiv  
  Webblog  
 
  Vejret i 2012
Øv - efterår igen!
Klamme russere!
Ryg - og tab 3 millioner kroner!!
Min store bagdel!
Facebook - så skete det!
Åh nej-nytårsforsæt!
Julen koster!
Skål!!!
Hva' taler du om?
Så blev det koldt!
En FED jul!
Ribe - ikke Esbjerg!
Svine-influenza!
Hurtige penge?
Aktier & øl
Husker du 70'erne?
Udsolgte varer
Sommerrejser
Dårlige julegaver
Hvorfor webblog?
Sommertid, øv!
Du søde jul
Mørk vinter
Gødningstid
Farlige lande
 
  Links  

 

 

De 10 værste julegaver!

Indrømmet - det kan være hulens svært at blive ved med at finde den perfekte, personlige gave til konen/manden/kæresten efter mange års ægteskab.

Men spring aldrig over, hvor gærdet er laveste - specielt kvinder husker det i mange. mange år.
Én af vore venner skulle købe julegaver til kæresten den 24. december engang tilbage i 90'erne. Problemet var bare, at der var ingen butikker, der havde åbent. Altså på nær apoteket!

Og lad mig straks sige det - en bog om livsstilssygdomme og en ekstra stor kingsize dåse kodimagnyl er altså ikke nogen dejlig gave at få.
Og den bliver husket....

Med hjælp fra epn.dk får du her en liste over gaver, som du IKKE bør købe til jul.

Frem med papir og blyant:

1: Tab dig-gaver

Fitnessmaskiner, forudbetalte medlemsskaber til slankeklubber og fitnesscentre, slankebøger og slankepiller som gave er en slet skjult hentydning til, hvad du synes om modtageres kropsvægt. Og nej, det er ikke en god gave, at få at vide, at andre synes, at man er overvægtig.

2: Du er klam-gaver

Cremer mod appelsinhud, næsehårstrimmere, fodsvedsdeodoranter og mundskyllemidler og alverdens medikamenter mod dårlig ånde indbyder ej heller til julefred, men snarere til en trykket stemning og dårligt humør.

3: Du klarer pligterne-gaver

Støvsugere, strygejern, køkkenmaskiner og haveredskaber. At pakke en opfordring til gøre flere hjemlige opgaver ud juleaften, giver stress og dårlig samvittighed.

4: Farlige gaver

Undlad at give de mange gaver, som kan påføre andre irritation, vedligeholdelse, smerte og lydgener. Vi taler om fyrværkeri, kæledyr, trommesæt, rulleskøjter, splatterpistoler - og i øvrigt alt legetøj med projektiler. Og så videre. Tænk på, om modtageren rent faktisk får flere gener end glæder ud af gaven.

5: "Sjove" panik-gaver

Mange flygter ind i en spøg og skæmt-butik, når fantasien fejler og de ikke kan finde på en smagsfuld og personlig julegave. De tænker: "Så finder jeg på noget sjovt", og så de køber oppustelige dukker, plastisterninger med fluer indeni, eksploderende tændstikker, alverdens grimme "hadegaver", klaprende tænder og spil, som giver elektriske stød. Problemet er, at det ikke er en personlig gave at give gimmicks, som andre har opfundet. Desuden er glæden ofte kort.

6: Lingeri-gaver

Lingeri som julegave fra ham til hende er risikabelt og skuffer som oftest af tre grunde. Enten køber han det for stort, og signalerer dermed at han synes, at hun er overvægtig. Ellers køber han det for småt, og signalerer dermed hun bør tabe sig for at kunne passe det. Alternativt køber han lingeri i den forkerte stil; det kan være vulgært eller bundløst, farmoragtigt eller ungpigeagtigt.

7: Du er ligegyldig-gaver

De fleste ønsker at købe egne strømper. Strømper er et eksempel på en upersonlig julegave, og analyser viser, at strømper er blandt de gaver, som skuffer allerflest allermest.

8: Hjemmelavede gaver

Med mindre du er et barn, er det de færreste, der gider eje de ting, som du selv har siddet og fedtet med. Selvfølgelig er gaven personlig, men problemet er, at hjemmestrikkede sweaters og egne malerier sjældent bliver taget i anvendelse. Modtageren af gaven bliver bragt i forlegenhed og føler sig forpligtet til at hænge din Claude Monet-efterligning op, når du kommer på besøg.

9: Tøj-gaver

Med mindre du er 100 pct. sikker på model, størrelse, farve og så videre passer, så undlad af give tøj i gave. Amerikanske forbrugeranalyser viser, at tøj er blandt de gaver som skuffer allermest. Der er en grund til, at mange foretrækker at gå ind i en butik og prøve tøjet, inden de køber det. Den indlysende grund er, at tøjstil er meget personlig; Læs: din tøjstil er sjældent den samme som andres.

10: Genbrugsgaver

Undlad at give de gaver videre, som du aldrig selv fik byttet. Dit eget krøllede indpakningspapir, manglende byttemærker, og fedtede fingre afslører, at gaven er genbrug, og at du ikke har villet ofre penge eller omtanke på en god gave.

Solvang
Solvang - Danmark i USA!
Måske højbed i haven i år?
Bliver det mon til et hus!
Yes - Nørretoft 17 i dag!
Foredrag!
Galleri
Lidt fotos fra 16 radio-år!
Græske feriesteder & tips
USA
USA - why I Love Her!